Managed hosting door True

DPI en Fallbrook sluiten distributieovereenkomst

 

DPI en Fallbrook hebben een distributieovereenkomst gesloten om de complete product range van iolo technologies in het Nederlands te distribueren.

Iolo technologies maakt "best of breed" software waarmee Windows-gebruikers hun pc kunnen optimaliseren, beschermen en waar nodig repareren. Tot de producten horen onder andere System Mechanic, het meest verkochte pakket voor het optimaliseren van de pc en DriveScrubber, een hulpprogramma om data definitief te wissen van een harde schijf.

Fallbrook specialiseert zich o.a. in productiviteits- en security-oplossingen en probeert waar mogelijk synergie tussen de aangeboden producten te creëren. Een voorbeeld daarvan is de bundeling van System Mechanic met de security-producten van G-Data.

Fallbrook biedt haar klanten zowel voor de Retail als business-to-business nu een totaaloplossing welke een optimaal systeemgebruik gebruik mogelijk maakt; zowel de G-Data- als iolo-producten worden regelmatig als "beste" getest.

"Door de samenwerking met Fallbrook wil DPI de positie van iolo in Nederland verder versterken. Fallbrook is bijzonder actief in Nederland en weet steeds verder haar positie als Value added distributeur steeds veder uit te bouwen. Het partnership zal de positie van een snel groeiend iolo consolideren en verder uitbouwen." zegt Ruud Groeneboer, eigenaar en managing director van DPI.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4103050). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.