Managed hosting door True

Citrix maakt resultaten tweede kwartaal bekend

 

Citrix Systems heeft de financiële resultaten bekend gemaakt over het tweede kwartaal van boekjaar 2011, dat eindigde op 30 juni 2011.

In het tweede kwartaal van boekjaar 2011 behaalde Citrix een omzet van 531 miljoen dollar. Vergeleken met de omzet van het tweede kwartaal van 2010 van 458 miljoen dollar betekent dit een stijging van 16 procent. Mark Templeton, ceo van Citrix. 'De vraag naar onze virtualisatie, networking en cloud diensten blijft sterk aanwezig en klanten zijn enthousiaster dan ooit tevoren. De overgang van het PC-tijdperk naar het cloud-tijdperk zorgt voor een snelle transformatie in computing waardoor er meer vraag ontstaat naar spelers als Citrix. Het is onze passie om onze klanten te ondersteunen bij deze ontwikkelingen - zo helpen we hen met het bouwen van nieuwe cloud-omgevingen, verbinden we ze met cloud-diensten en laten we hun gebruikers plaatsonafhankelijk werken.'

Belangrijkste resultaten uit het tweede kwartaal van 2011 ten opzichte van het tweede kwartaal in 2010 zijn onder andere:
• Inkomsten uit productlicenties stegen met 15 procent;
• Inkomsten uit licentie-updates stegen met 9 procent;
• Inkomsten uit online diensten stegen met 19 procent;
• Inkomsten uit technische diensten, waaronder consultancy, training en technische ondersteuning, stegen met 33 procent;
• Een stijging van de omzet met 9 procent in EMEA.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4064226). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.