Managed hosting door True

VMware steunt partners bij verkoop vSphere 5

 

VMware,speler virtualisatie en cloud-infrastructuur, kondigt voor zijn partners en resellers brede ondersteuning aan voor VMware vSphere 5 en de uitgebreide cloud-infrastructuur suite die onlangs werd geïntroduceerd.

VMware en het VMware Partner Network - bestaande uit meer dan 25.000 technologiepartners, solution providers, distributeurs, service providers, system integrators en alle grote hardwarefabrikanten - hebben geholpen vorm te geven aan de huidige virtualisatie- en cloud computing-markt. Dit doen zij door geïntegreerde oplossingen, programma's en services te bieden die klanten voorzien van collaboration-mogelijkheden, expertise en domeinkennis om IT-uitdagingen op te lossen.

De omvang van het VMware Partner Network wordt onder meer aangetoond door:
• Meer dan 2.000 partners in het VMware Technology Alliance Partner (TAP)-programma, die ondersteuning en aanvullende oplossingen bieden voor VMware-producten, waardoor klanten ruime keuze hebben in gevirtualiseerde oplossingen.
• Meer dan 2.900 applicaties van ruim 1600 onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) die VMware ondersteunen, vermeld in de VMware Partner Catalog, waaronder Microsoft Exchange, SAP-applicaties en specifieke toepassingen voor de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, overheid en onderwijs. Deze helpen klanten hun bedrijfskritische applicaties te virtualiseren.
• Het VMware Ready Program met 4.700 hardware- en softwareoplossingen die zijn goedgekeurd na een gedetailleerde evaluatie door VMware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4061265). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.