Managed hosting door True

AppSense kent opnieuw succesjaar

 

AppSense, de marktleider in oplossingen voor user virtualisatie, kondigt aan dat het wederom een financieel recordjaar achter de rug heeft. In het fiscale jaar 2011, dat op 30 juni 2011 afliep, heeft AppSense in vergelijking met het vorige fiscale jaar een wereldwijde omzetgroei behaald van 54 procent naar meer dan 71 miljoen dollar (pre audit cijfers)

Het bedrijf investeerde ook verder in zijn leidende positie door haar aantal medewerkers te verhogen met  60 procent. Een groot deel van deze nieuwe medewerkers zal zich toeleggen op het aanbieden van AppSense user virtualisatietechnologie aan grote ondernemingen (enterprises).

Het afgelopen jaar liet ook een beduidende groei zien van de AppSense Professional Services (APS) en Customer Support Divisies. Het APS team telt inmiddels meer dan dertig experts en heeft wereldwijd meer dan 350 implementaties op enterprise-niveau afgerond en meer dan 1.000 klanten en partners getraind. De Customer Support Divisie telt meer dan veertig professionals en biedt wereldwijd assistentie aan meer dan 4.000 AppSense klanten.

AppSense heeft ook haar relaties met belangrijke industriepartners verder ontwikkeld. In mei kondigde AppSense aan dat haar partnerstatus bij Microsoft werd verhoogd naar Managed Independent Software Vendor Partner. Daarnaast werd haar User Virtualization Platform succesvol getest op interoperabiliteit bij Cisco voor Cisco's Virtualization Experience Infrastructure (VXI). Meest recentelijk kondigde AppSense aan dat haar User Virtualization Platform nu een kernonderdeel is van de Hewlett Packard Client Virtualization Reference Architecture.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4060759). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.