Managed hosting door True

Qualogy promoot Oracle Exalogic Elastic Cloud

 

Qualogy, gold level partner van het Oracle PartnerNetwork (OPN) heeft een Oracle Exalogic Elastic Cloud proof-of-concept-centrum geopend in Rijkswijk. Hiermee is het de eerste partij in de Benelux die het Oracle Exalogic Elastic Cloud-systeem in gebruik neemt. In het democentrum maakt Qualogy Oracle's systeem beschikbaar als proof-of-concept-dienst voor zijn klanten.

De demofaciliteit laat bedrijven de mogelijkheden zien van Oracle Exalogic Elastic Cloud. Zo kunnen proefopstellingen en performance benchmarks gebaseerd op de Oracle Exalogic Elastic Cloud, worden gecreëerd en getest in een geoptimaliseerde omgeving. Hiermee kunnen organisaties zien hoe de oplossing zou kunnen helpen bij de transformatie van bedrijfsprocessen.

Oracle Exalogic Elastic Cloud is een systeem ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Java-applicaties, Oracle Fusion Middleware en Oracle-applicaties met verbeterde responstijden en hogere doorvoersnelheden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4055161). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.