Managed hosting door True

Anker Systems en Allied Telesyn gaan samenwerken

 

Anker Systems, Europees leverancier van Point of Sale-systemen voor Europese retailers, sluit een wereldwijde partnerovereenkomst met Allied Telesyn, leverancier van end-to-end netwerkoplossingen.

Deze samenwerking biedt pan-Europese retailers een volledig geïntegreerd EPoS-, hoofdkantoor- en datanetwerksysteem. Volgens de overeenkomst geldt Allied Telesyn als Anker Systems’ pan-Europese voorkeurspartner voor gebruikers van Oscar, het EPoS-softwareparadepaardje van Anker Systems voor de retail- en horecamarkt.

Als Anker Systems’ Europese netwerkpartner is Allied Telesyn in staat om Oscar-gebruikers een sterk en betrouwbaar netwerk te bieden met onder meer modulaire enterprise routers, switches en media converters. Als onderdeel van de overeenkomst zal Allied Telesyn ook producten en diensten van Anker aanbevelen bij zijn bestaande klanten in de retail- en horecamarkt.

Over de samenwerkingsovereenkomst met Allied Telesyn zegt Steve Butcher, international sales & marketing director bij Anker Systems: ‘Deze overeenkomst versterkt ons aanbod voor pan-Europese retailers. De expertise van Allied Telesyn op het gebied van datanetwerkdiensten sluit nauw aan bij onze eigen ervaring in het implementeren van EPoS- en hoofdkantoorsystemen. Vanaf nu kunnen we gezamenlijk retailers in geheel Europa een rendabel en efficiënt retailtechnologieplatform aanbieden, van verkoop tot en met back-office en ondersteunende netwerkinfrastructuur.’

James White, marketing director bij Allied Telesyn, zegt: ‘Dankzij deze samenwerking met Anker Systems komen retailers in alle grote Europese markten binnen ons bereik, wat onze toewijding aan de retail- en horecasectoren onderstreept. De voordelen van onze partnerovereenkomst zullen snel duidelijk worden voor pan-Europese retailers die behoefte hebben aan een krachtig en snel WAN-netwerk met een geavanceerde EPoS- en hoofdkantoorfunctionaliteit.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/400802). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.