Managed hosting door True

ETC en AppSense richten User Liberation Front op

 

Value added distributeur ETC en user virtualization leverancier AppSense hebben het User Liberation Front opgericht. Met dit initiatief willen zij een einde maken aan de ICT beperkingen waar veel gebruikers dagelijks mee te maken hebben.

'Computergebruikers zijn veel te lang beperkt geweest in de manier waarop zij konden werken,' zegt Wim Heupers, Sales Manager Citrix van ETC. "Moderne medewerkers willen drie dingen. Ten eerste willen ze kunnen werken op het device van hun keuze, bijvoorbeeld een iPad, privé computer of smartphone. Ten tweede willen zij altijd en overal kunnen werken. En tot slot verwachten ze daarbij altijd dezelfde gebruikerservaring. Feitelijk kan je dus stellen dat gebruikers meer vrijheid wensen.

Daarom komen wij met een nieuw initiatief: het User Liberation Front. Samen met AppSense en onze resellers willen wij de gebruiker bevrijden van de beperkingen. Altijd en overal kunnen werken, op ieder device, met dezelfde gebruikerservaring, dat is de toekomst!"

AppSense is wereldwijd marktleider op het gebied van user virtualisatie. Herman Leunen, Vicepresident van AppSense Benelux: "AppSense biedt het breedste en diepste assortiment producten voor het beheer van gebruikers. We zien de laatste tijd een sterk toenemende marktvraag naar onze oplossingen, mede onder invloed van trends als virtualisatie, ‘Bring Your Own Device' en cloud computing.

Om deze vraag goed in te kunnen vullen, zoeken we een beperkt aantal nieuwe resellers. Samen met onze value added distributeur ETC ondersteunen wij resellers op marketing, sales en technisch gebied. Dit is een markt die nu in beweging is. ETC en AppSense bieden resellers de beste support en producten om hier een goede positie in te verwerven."

Veel resellers reageren enthousiast op het initiatief. "Organisaties vragen ons vaak hoe de desktop van de toekomst er uitziet." zegt Mark de Hullu, Sales Manager van Groupe Open. "Met de dienstverlening van Groupe Open en oplossingen van AppSense kunnen we onze klanten vooruithelpen op het vlak van desktop beheer, Windows 7 migraties, kostenbesparingen en desktop standaardisatie, ongeacht OS, delivery platform en device. Groupe Open is er net als AppSense en ETC van overtuigd dat de markt voor desktop transformatie en user virtualisatie rijp is voor een doorbraak."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4002327). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.