Managed hosting door True

Netgear Benelux breidt weer flink uit

 

Netgear, fabrikant van netwerkoplossingen voor bedrijven en consumenten kondigt vandaag een aantal organisatorische wijzigingen aan voor de organisatie in de Benelux en daarbuiten. Door de grote groei zijn er extra functies gecreëerd in de Retail en Commerciële business units en een aantal nieuwe personen aangetrokken.

Het NETGEAR management voor West-Europa valt onder de onlangs aangestelde VP Europe Roel Vreeburg. Hij was eerder werkzaam voor o.a. Ericsson, Nokia en 3Com. Voormalig countrymanager Benelux Richard Jonker heeft sinds januari de leiding over de Emerging Markets (Oost-Europa, C.I.S, Midden-Oosten, Afrika, India, deel Azië). Michel van den Berg leidt al enige jaren de Service Provider Business Unit in EMEA, en voegt daar nu ook Australië en Zuid-Oost Azië aan toe.

Commercial Business Unit Benelux
De commerciële business unit van NETGEAR heeft tot taak om klein zakelijke netwerkproducten te verkopen aan het MKB. Onlangs is Mike Schut toegevoegd aan het verkoopteam in de functie als Inside Sales specialist. Er staat nog een vacature open voor een Commercial Business-unit manager.
Retail Business Unit Benelux

De Retail Business Unit staat onder leiding van de in het voorjaar aangetrokken Nathan Doodkorte, voormalig key accountmanager retail bij Apple. Ook vers toegevoegd aan het team is Igor te Spenke, die de functie van retail accountmanager zal bekleden.

Verhuizing
Door uitbreiding van het team is NETGEAR onlangs verhuisd naar Gouda. Het nieuwe adres is:
NETGEAR Benelux
Noordelijk Halfrond 22
2801 DE GOUDA

Het nieuwe algemene telefoonnummer is: +31(0)182-587000

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4002308). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.