Managed hosting door True

Avnet Technology Solutions lanceert 'Marketplace'

 

Avnet Technology Solutions lanceert 'Marketplace': een nieuwe website die Avnet Channel Partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt extra omzet te genereren uit Motorola-oplossingen.

Avnet Technology Solutions kondigt de lancering van Marketplace aan, een baanbrekende nieuwe website die ontworpen is om Avnets Wireless & Mobility-resellers, VAR's (Value Added Resellers), ISV's (Independent Software Vendors) en gerelateerde leveranciers in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) te helpen extra omzet te genereren uit Motorola hardware.

Marketplace is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, de Benelux en Turkije. Om te worden weergegeven op Marketplace en te profiteren van de kansen om sales leads te genereren dankzij de vermelding op de website, moeten partners zich eerst registreren en in aanmerking komen om een Avnet Certified Partner te worden. Een van de voorwaarden om een gecertificeerde partner te worden, bestaat erin dat de reseller in staat moet zijn om technische support te leveren in de lokale taal. Ook moet hij beschikken over up-to-date Motorola-certificeringen. Zodra partners zijn goedgekeurd door Avnet, ontvangen ze een Avnet Certified Partner-logo. Dit logo kunnen ze gebruiken op hun eigen website en in marketing- en communicatie-uitingen. Het logo zal eindgebruikers die IT-oplossingen willen implementeren, extra gemoedsrust en meer vertrouwen geven om contact op te nemen met partners die op Marketplace worden weergegeven.

Elke partner die zich registreert om deel uit te maken van Marketplace, zal een aangepaste pagina in de lokale taal kunnen aanmaken met een bedrijfsprofiel, waaronder informatie over de verticale markten waarin de partner gespecialiseerd is, en de producten die hij verkoopt. Daarnaast zullen partners brochures en case studies kunnen uploaden naar hun profiel en een link kunnen vermelden naar hun website. Er zal ook een speciaal contactformulier beschikbaar zijn, waarmee eindgebruikers direct contact kunnen opnemen met de partner. Partners zullen op regelmatige basis statistieken over het websiteverkeer en de bezoeken aan hun profielpagina ontvangen, waaronder statistieken over bezoekers die doorklikken naar de website van de partner, en bezoekers die het contactformulier hebben ingevuld en verzonden.

Eindgebruikers/bedrijven zullen Marketplace kunnen gebruiken om een betrouwbare partner te vinden voor de implementatie van hun project op het gebied van mobiele technologie. Ze zullen een partner kunnen zoeken op regio, type oplossing en/of toepassing. Marketplace biedt channel partners bovendien een platform om contacten te leggen en onderhouden met elkaar en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. Resellers van apparatuur kunnen op Marketplace bijvoorbeeld ISV's vinden met specifieke verticale marktexpertise, die hen kunnen helpen om een project in de wacht te slepen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3984684). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.