Managed hosting door True

Avnet distribueert Brocade IP Networking

 

Avnet Technology Solutions maakt vandaag bekend dat zij een overeenkomst heeft gesloten met Brocade voor de distributie van haar volledige IP Networking portfolio in Nederland. Avnet en Brocade bundelen hun krachten om de IP business de komende jaren gezamenlijk te laten groeien.

"Avnet heeft bewezen een sterke partner te zijn voor Brocade toen zij onze eerste distributeur in de UK werd in 2009, "zegt Alain Vulluy, Brocade EMEA ChannelSales Director. "Wij zijn enthousiast dat we deze samenwerking nu verder kunnen uitbreiden in Nederland, hierdoor zorgen we ervoor dat het gehele kanaal en de eindgebruikers in deze markt op een efficiënte en stabiele manier hun data center netwerk en enterprise IP netwerk oplossingen en diensten kunnen uitrollen via gecertificeerde resellers en service providers."

Brocade heeft Avnet geselecteerd om de bewezen kennis van zowel de oplossingen als de markt, de efficiente manier van leveren van networking oplossingen aan het kanaal en vanwege de ondersteuning van de visie van de Brocade One oplossing voor datacenters. De uitbreiding laat ook zien dat Brocade een strategische keuze maakt om zo het kanaal te kunnen gaan voorzien van de 10 gigabit ethernet (GbE) VDX Ethernet fabric switching oplossingen speciaal ontwikkeld voor virtuele- en cloud geoptimaliseerde data centers.

"Met de komst van nieuwe technologiën als cloud computing en virtuele omgevingen worden andere eisen gesteld aan netwerkinfrastructuren. De kennis van Avnet gecombineerd met het portfolio van Brocade zorgen er voor dat we het resellerkanaal kunnen helpen te voldoen aan de eisen van morgen, die aan een netwerk gesteld worden" legt Marc van Ierland, Sales Director Avnet Technology Solutions, uit. "Wij zijn blij met de hernieuwde samenwerking van Brocade & Avnet in Nederland."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3972788). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.