Managed hosting door True

Misco reikt prijzen uit aan toeleveranciers

 

Misco Nederland (voorheen 06 Software) reikte gisteravond in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam awards uit aan zijn distributeurs en fabrikanten.

Voor de tweede keer werden gisteravond de Supply Chain Awards van Misco Nederland uitgereikt.  Vorig jaar gebeurde dat nog onder de vlag van 06 Software. Misco meet zijn toeleveranciers met als doel de aansluiting van de wederzijdse bedrijfsprocessen te verbeteren. Opvallend was dat de totaalresultaten beter waren dan vorig jaar, maar dat de hoogste scores bijna gelijk waren gebleven.

De prijswinnaars waren Imation (beste fabrikant overige producten), APC (beste fabrikant netwerk en datacomproducten), Microsoft (beste softwarefabrikant) en HP (beste fabrikant computers en randapparatuur). Bij de distributeurs viel PST in de prijzen (beste gespecialiseerde distributeur), Ingram Micro (beste broadliner). Daarnaast werden nog drie losse prijzen weggegeven: Kington Technologies was toeleverancier waarvan de prestaties het meest waren toegenomen, Freecom had afgelopen jaar de beste marketingactie en Jordi van Riemsdijk werd uitgeroepen tot Contactpersoon van het Jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/392851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.