Managed hosting door True

Asdis gaat partnernetwerk in Benelux ontwikkelen

 

Asdis Software heeft zich in de Benelux gevestigd. Het van oorsprong Duitse bedrijf gaat de Benelux-markt voorzien van geavanceerde softwarebeheeroplossingen voor verschillende soorten voornamelijk hybride IT-infrastructuren: van desktops en notebooks en kioskomgevingen tot en met servers.

Asdis gaat met het oog op deze uitbreiding een partnernetwerk ontwikkelen. Het bedrijf heeft Coen Kijk in de Vegt benoemd tot vice-president sales international. Kijk in de Vegt gaat in die functie eerst de Benelux-organisatie opbouwen. In 2005 wil Asdis tevens een verkooporganisatie in het leven roepen in het Verenigd Koninkrijk en in de Scandinavische landen.

Asdis Software ontwikkelt oplossingen voor het beheren van software- en systeemconfiguraties. De oplossingen van Asdis ondersteunen de drie meest toegepaste platformen: Windows, Unix en Linux.

‘Of het nu gaat om een retailnetwerk met daarin onder meer kassa’s, een bancair netwerk met tientallen ATM-machines of netwerken met uiteenlopende services en diverse serveromgevingen, complexe heterogene en homogene IT-omgevingen vragen om specifieke oplossingen,’ zegt Coen Kijk in de Vegt. ‘Daarom kijken we bij de ontwikkeling van de Asdis-oplossingen in de eerste plaats naar de bedrijfsprocessen van onze klanten. Onze ontwikkeling is vervolgens op die processen gebaseerd. Asdis levert zo praktische oplossingen voor kostenbesparend systeemconfiguratiebeheer. Met onze oplossingen kunnen klanten software en data installeren en configureren op servers, desktops, selfserviceterminals, Point-of-Sale-systemen en andere kiosksystemen. Daarnaast biedt onze software de mogelijkheid om op ieder moment volledig inzicht te creëren in de status van al deze systemen. Asdis draagt zo bij aan een efficiënter en effectiever beheer, wat leidt tot lagere kosten en een betere benutting van de infrastructuur.’

Asdis completeert zijn productportfolio met professionele consultancy, training en support.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/391499). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.