Managed hosting door True

PQR sluit partnerovereenkomst met WatchGuard

 

WatchGuard is een overeenkomst aangegaan met PQR, een specialist in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde ICT-infrastructuren voor middelgrote organisaties bij de overheid en het bedrijfsleven.

Belangrijk voor ons is de focus van PQR op beveiliging van professionele ICT-infrastructuren, toegepast binnen een brede reeks bedrijfssegmenten," aldus Etiënne van der Woude, Regional Sales Manager Benelux van WatchGuard Technologies. "PQR staat bekend als een heel solide bedrijf. Bovendien beschikken ze over een gedegen kennis van ons productportfolio. Dat geldt zowel voor de verkoopmedewerkers als voor de consultants."

Security-oplossingen
Van der Woude verwacht tevens dat PQR past in het groeimodel van WatchGuard. Hij ervaart veel belangstelling voor all-in-one netwerk- en content security-oplossingen. Door het toenemend belang van webapplicaties is er veel aandacht voor de beveiliging van bedrijfsnetwerken. Veel organisaties kampen met de nadelige gevolgen van hun bereikbaarheid per mail. Niet zelden hebben netwerkbeheerders een dagtaak aan het tegenhouden en verwijderen van spam tussen de reguliere zakelijke berichten.

Social media
Daarnaast gaat privé en zakelijk gebruik van informatiesystemen steeds vaker over dezelfde bedrijfsinfrastructuur lopen. Met de toenemende flexibilisering van arbeid zijn werknemers in staat vanuit huis te werken en omgekeerd kunnen ze vanaf hun werk privé-mail raadplegen of internetbankieren. Bovendien blijkt het toestaan van het gebruik van social media binnen de bedrijfsomgeving een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan de business. Perimeter security-oplossingen moeten voorzien in afdoende bescherming rond de vitale bedrijfsinformatiesystemen om de deur open te zetten voor innovatieve vormen van communicatie.
Secure Access & Secure Networking

Bas ter Heurne, Sales Manager van PQR: "Eind 2010 heeft PQR de focus op networking en security oplossingen nieuw leven ingeblazen. Secure Access & Secure Networking speelt daarmee een belangrijke rol in het portfolio van PQR. Gebruikers willen immers ongeacht tijd en plaats op een veilige manier toegang tot de informatievoorziening. Unified Threat Management is daardoor nog actueler geworden bij onze klanten en WatchGuard biedt daarvoor oplossingen die qua prijs en kwaliteit goed aansluiten bij de behoeften van onze klanten. De samenwerking tussen beide organisaties verloopt soepel, wat erg belangrijk is bij het aangaan van dergelijke partnerships."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3903236). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.