Managed hosting door True

Tech Data distribueert D-Link

 

Tech Data gaat de netwerkoplossingen van D-Link distribueren in België, Nederland en Luxemburg. Hiermee geeft D-Link vorm aan haar nieuwe channelbeleid.

De netwerkoplossingen van D-Link variëren van draadloze LAN’s (22 Mbit) tot Gigabit/Fast Ethernet Switches tot ADSL-modems. ‘Tech Data Benelux is voor ons een juiste partner omdat dit bedrijf beschikt over grote expertise op het vlak van de distributie van netwerkoplossingen,’ aldus Marcel Visser, general manager van D-Link. Met de toevoeging van Tech Data als meest recente distributeur van D-Link in de Benelux, heeft Visser zijn visie op het hernieuwde channelbeleid kracht bijgezet. Volume, focus, de relatie en de gezamenlijke toekomstvisie vormden volgens de directeur de basis van deze keuze. Visser heeft zich als belangrijke taak gesteld de gehele Benelux-structuur van D-Link om te vormen tot een servicegerichte organisatie. Met behulp van value added partijen met een high end-portfolio en een gezamenlijk gedefinieerde marktaanpak wordt getracht prijserosie tegen te gaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.