Managed hosting door True

EMC Captiva: nieuwe scansoftware voor MKB

 

Hoe werkt dataverwerking via EMC Captiva? Wat betekent dat voor de bedrijfsprocessen in een onderneming? Hoe snel verdient een ondernemer EMC Captiva terug? Kan EMC Captiva gekoppeld worden aan bestaande systemen als Exact en Web Workflow? Hoe worden verschillende informatiebronnen verwerkt? Wat onderscheidt EMC Captiva van andere scansoftware? Zo maar wat vragen die aan de orde kwamen op het Captiva Event voor resellers op donderdag 7 april in Peugeot Experience te Breukelen. In 1 dag hebben Yceland en Avnet een vijftigtal resellers op de hoogte gebracht van alle ins en outs van deze nieuwe scansoftware.

Met EMC Captiva brengen Yceland IT Distribution en Avnet Technology Solutions een hoog intelligente scanoplossing op de markt die zijn waarde heeft bewezen op enterprise niveau en nu ook bereikbaar wordt voor het midden en kleinbedrijf. Coen Hendriks (directeur Yceland) over het nieuwe Yceland product: "EMC Captiva is meer dan een slim scansysteem. Het geeft intelligente opties om gestructureerde en ongestructureerde documenten te verzamelen en om te zetten in elektronische data. Ongeacht de bron. De software is open en merkonafhankelijk. Belangrijk, want daarmee bieden we dus een oplossing die toegankelijk is voor de hele markt. Met een intelligent product waar zoveel mee kan, is het zaak dat je dit in de markt zet met dedicated resellers die kennis van het product hebben." aldus Coen Hendriks, directeur van Yceland.

De scansoftware van EMC Captiva is bij de betere ICT - en kantoorvakhandels te verkrijgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3883373). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.