Managed hosting door True

Scholten Awater wordt Apple Authorised Reseller

 

Per 1 april 2011 is door Apple de Authorised Reseller status aan Scholten Awater toegekend. SA leverde al Apple producten, maar door het toekennen van deze status bekrachtigd Apple het vertrouwen in SA als zakelijke reseller.

Scholten Awater krijgt hierdoor de mogelijkheid om haar assortiment uit te breiden, daarnaast krijgt zij de mogelijkheid Apple producten te voeren en services als AppleCare aan te bieden. SA leverde reeds geruime tijd de geavanceerde producten van Apple maar kan door het toekennen van de officiële reseller status haar zakelijke relaties nog beter voorzien van producten en informatie.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: 'Steeds meer zakelijke computer gebruikers stellen hun eigen (hoge) eisen aan de door hun gebruikte IT-producten en vragen hun IT-afdeling om hier flexibel invulling aan te geven. Het succes van Apple in de consumentenmarkt is gebaseerd op kwaliteit en gebruiksgemak, maar bovenal het onderscheidend design en de unieke functionaliteiten. Deze aspecten zijn zeker ook in een zakelijke omgeving belangrijk. Wij zijn trots op het feit dat wij door Apple geautoriseerd zijn als Apple reseller. Hierdoor kunnen wij organisaties, die zich willen onderscheiden en dit willen laten reflecteren in hun computergebruik, voorzien van de unieke Apple apparatuur.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3867212). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.