Managed hosting door True

Ingram Micro levert monitorarmen van Ergotron

 

Ingram Micro en Ergotron zijn een distributieovereenkomst aangegaan waardoor het hele assortiment monitorarmen en andere monitorbevestigingssystemen van Ergotron beschikbaar is via deze distributeur.

Ter ondersteuning van de verkoop zal Ingram Micro een portal met de Ergotron-producten beschikbaar stellen. Daar kan dan op een eenvoudige wijze een keuze worden gemaakt uit het assortiment. Ook zullen de meest populaire producten te zien zijn en kunnen verschillende praktische sales tools worden gedownload.

Fred Voogt, channel manager bij Ergotron Nederland verwacht veel interesse van resellers die sterk gericht zijn op display technologie. ‘Monitorarmen zijn een prima product om naast beeldschermen te verkopen. Voor elk type bevestiging van beeldschermen leveren wij producten. Ik verwacht dat de vraag naar verstelbare monitorarmen nog sterk zal groeien. Ergonomie speelt, door nieuwe Europese wetgeving, een steeds belangrijkere rol bij de inrichting van een computerwerkplek. Een verstelbare monitorarm, die de monitor correct positioneert, is dan een logische keuze.’

Jurian Nannenga, product marketing manager bij Ingram Micro ziet Ergotron als een logische aanvulling op het uitgebreide assortiment LCD-monitoren met onder meer A-merken als Philips, Sony en Samsung. ‘Met de combinatie van LCD-monitoren en monitorarmen stellen we onze klanten nog beter in staat op de vraag van eindgebruikers in te spelen. Zij kunnen nu in één keer een complete oplossing aanbieden voor een efficiënter ingerichte werkplek.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/386429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.