Managed hosting door True

Red Hat EMEA Partner Summit dit jaar in Dublin

 

Red Hat, speler in opensourceoplossingen, maakt bekend dat de jaarlijkse Red Hat Europe, Middle East and Africa (EMEA) Partner Summit van 5 tot en met 8 juni in Dublin plaatsvindt. De locatie is The Convention Centre in Dublin. De deelnemende organisaties uit de hele EMEA-regio worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open source cloud computing, virtualisatie, middleware en managementtechnologie├źn.

De Red Hat EMEA Partner Summit is uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt voor Red Hat-distributeurs, system integrators, JBoss-partners, ISV's, OEM's, resellers en trainingpartners. Leden van het Red Hat channel ecosysteem prijzen de mogelijkheid om face-to-face samen te komen, kennis, best practices en ideeën te delen, en informatie te vergaren.

‘Wij zijn al lange tijd een Red Hat-partner en de Red Hat EMEA Partner Summit is een belangrijk onderdeel van onze business geworden', zegt Dominique Clairac, Red Hat partnership leader voor SQLI Group. ‘Dit jaarlijkse event is het perfecte forum voor ons om meer te leren over de productupdates en de roadmaps. Daarnaast komen praktijkvoorbeelden aan bod waarin de voordelen van het Red Hat partner ecosysteem naar voren komen en kunnen we deelnemen aan hands-on lab sessies die worden begeleid door senior Red Hat-consultants. Onze deelname helpt de relatie met Red Hat te versterken. De overvloed aan Red Hat-expertise verzekert ons ervan dat we nog lang na de Partner Summit kunnen profiteren van de voordelen.'

Het evenement heeft een sterke focus op cloud computing en virtualisatie. Via hands-on workshops, keynote sessies en exclusieve roadmap discussies, kunnen partners leren hoe Red Hat's cloudstrategie een route voor de lange termijn biedt. De integratie van besturingssystemen, virtualisatietechnologie en middleware biedt partners van elke omvang gestroomlijnde oplossingen, van infrastructuur tot Platform-as-a-Service.

Namens Red Hat spreken onder andere Jim Whitehurst, president en CEO, en Paul Cormier, executive vice president en president, Products and Technologies. Whitehurst geeft de partners een update over Red Hat's strategische richting en benadrukt de mogelijkheden voor het kanaal. Cormier gaat in op Red Hat's technologie roadmap, waarbij de nadruk ligt op de plannen voor de cloud en de kansen die door de cloud mogelijk worden gemaakt.

‘Het is belangrijk voor Red Hat dat de businesses van onze partners succesvol zijn', zegt Petra Heinrich, senior director, Partners & Alliances EMEA bij Red Hat. ‘De Red Hat EMEA Partner Summit is een cruciaal onderdeel in onze partnerstrategie met name omdat de door de community omarmde industrie verschuift naar cloudinfrastructuren en virtualisatietechnologieën. Dit evenement biedt onze partners toegang tot een verscheidenheid aan relevante expertise, ervaring en content.'

Tijdens de Summit kunnen Red Hat-partners samenwerken met andere leden van de community, vooral bij het bouwen van clouddiensten. Daarnaast kunnen ISV's zien hoe ze kunnen profiteren van Red Hat's publieke cloudinfrastructuur om hun technologie gereed te maken voor de cloud software stack. System integrators en solution providers leren hoe ze aan de vraag van klanten kunnen voldoen omtrent cloudinfrastructuren, ongeacht of het gaat om privé of publieke clouds.

Meer informatie over de EMEA Partner Summit is te vinden op: http://www.europe.redhat.com/mktg/partnersummit/2011/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3853253). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.