Managed hosting door True

3Com benoemt Rob Rentenaar tot country manager

 

3Com heeft Rob Rentenaar aangesteld als country manager Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de omzet- en winstgroei binnen het enterprisesegment.

De introductie van nieuwe large enterpriseproducten, het verdiepen van de relatie met partners en de extra focus op klanttevredenheid staan centraal bij het uitoefenen van zijn baan.Rob Rentenaar heeft meer dan 16 jaar ervaring in de ICT-branche. In deze periode heeft hij verschillende commerciële en marketingposities bekleed en managementervaring opgebouwd. Voordat Rob Rentenaar bij 3Com begon, is hij werkzaam geweest bij Hewlett Packard Nederland, Brother en NCR Nederland. Ondertussen is hij ruim zeven jaar werkzaam bij 3Com. In 1997 begon hij als commercieel- en marketingmedewerker, waarna hij lid werd van het product sales-team. Vervolgens werd hij aangesteld als product sales manager om vanuit deze functie door te groeien tot channel account manager Benelux. Later werd hij manager network service provider Benelux en was hij actief in de functie van end user sales manager Benelux. Uiteindelijk werd Rob Rentenaar de functie van volume sales manager Benelux toevertrouwd, alvorens hij werd benoemd tot country manager Benelux.

Rob Rentenaar ziet het als een uitdaging om verdere groei van 3Com binnen het large enterprisesegment te bewerkstelligen. ‘3Com is één van de grootste spelers op de netwerkmarkt die klanten een end-to-end oplossing kan bieden. Tevens is de prijs-prestatie verhouding van onze producten, oplossingen en diensten concurrerend met andere spelers in de markt. Onze expertise en klantgerichtheid hebben we al bewezen bij vele vooraanstaande klanten. Mijn voornaamste doel is om de markt te tonen dat er een alternatief is voor de dominante speler, iets dat de klant zeker ten goede komt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/385003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.