Managed hosting door True

Distributeur ECL start alsnog door

 

Een week nadat leek dat het doek definitief was gevallen, is er op de valreep een doorstart gerealiseerd van ECL.

De distributeur zal binnenkort een nieuwe start beleven vanuit een nieuw pand in Almere. Op dit moment is de verhuizing in volle gang en over enkele weken zullen resellers weer hun bestellingen kunnen plaatsen bij hun verkoper of via internet.

Exact een week geleden bleek na vele gesprekken tussen curator mr. D. Winters en diverse partijen dat een gehele doorstart uitgesloten was. Nu is een doorstart gerealiseerd waarin een deel van het personeel en voorraden zijn meegenomen. ‘Het is belangrijk voor de markt dat ECL blijft bestaan,’ aldus commercieel directeur Tim van Dam. ‘ECL was een belangrijke speler op de markt en zal dit in de nabije toekomst ook zeker weer gaan worden. Met een kleiner team zullen we onze resellers zo goed mogelijk voorzien van producten. Op termijn zullen we gestaag proberen te groeien en terug te keren naar de Haarlemermeer.’

Het assortiment van het nieuwe ECL is bijna bepaald. ECL is in gesprek met een aantal leveranciers en daarnaast is het bedrijf op zoek naar nieuwe partijen die interessant kunnen zijn. ‘Wel zullen we een compleet assortiment aan de reseller aanbieden, we geloven nog steeds in een one-stop-shopping distributeur,’ aldus Van Dam. Details met betrekking tot het assortiment zullen snel bekend worden gemaakt. ECL zal vanuit het nieuwe pand in de loop van de komende weken operationeel zijn. Naast telefonische verkoop, zullen resellers binnenkort ook via de ECL-website weer hun bestellingen kunnen plaatsen. De website zal de komende maanden worden geoptimaliseerd, zodat de hun bestellingen kunnen verzenden. Daarnaast wordt de productinformatie aangevuld en kunnen zendingen, RMA’s, worden getraceerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/383780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.