Managed hosting door True

Infosecurity rekent op veel bezoekers

 

De organisatie van de beurzen Infosecurity, Storage Expo en LinuxWorld rekent op meer dan vijfduizend bezoekers voor het drieledige evenement dat plaatsvindt op 13 en 14 oktober in de Utrechtse Jaarbeurs.

Vendors, distributeurs en resellers lopen zich warm voor de 2004-editie van Infosecurity. Dit jaar vindt niet alleen gelijktijdig Storage Expo plaats, maar ook de eerste Nederlandse editie van LinuxWorld. De voorinschrijving verloopt zo goed dat de organisatie ervan uitgaat dat het aantal bezoekers van vorig jaar (3746) royaal overtroffen wordt.

 
Fedde van der Woude, manager ICT Cluster bij organisator VNU Exhibitions Europe, liet vandaag weten 4551 voorregistraties voor de drie beurzen te hebben ontvangen. ‘Infosecurity en Storage Expo lopen gelijk op met de vorige editie,’ zegt hij. ‘De interesse voor LinuxWorld is groter dan wij hadden ingeschat.’

Bij de registratie gaf 37 procent van de bezoekers aan beslissingsbevoegd te zijn voor ICT investeringen, terwijl 48 procent een adviserende rol heeft hierover. Van het totaal aantal bezoekers zegt 52 procent concrete investeringsplannen te hebben op het gebied van Informatiebeveiliging, terwijl 36 procent binnen afzienbare tijd wil investeren in data-opslag en beheer en 15 procent in open source.

Meer over Infosecurity is te lezen in CRN 19, die donderdag 7 oktbober verschijnt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/380847). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.