Managed hosting door True

Atos breidt werkplekaanbod uit met Canon

 

Ict-dienstverlener Atos Origin voegt producten van printer- en documentdienstverlener Canon toe aan het aanbod voor werkplekdienstverlening. De multifunctionals (apparatuur voor printen, kopiëren, scannen en faxen) en software voor het beheer van die documentstroom, worden eerst in Nederland aan het aanbod toegevoegd. Er zijn plannen om die uitbreiding ook in andere Europese landen door te voeren.

Canon is aangewezen als voorkeursleverancier van Adaptive Worplace Solutions. Dat is de bedrijfstak van Atos Origin die zich bezighoudt met werkplekdienstverlening. Het dienstenbedrijf stelt dat printen en documentbeheer integraal onderdeel uitmaken van werkplekdienstverlening. Het dienstenbedrijf speelt in op de trend dat organisaties het werkplekbeheer volledig willen onderbrengen bij een externe partij.


'Printen is kostenpost'
Atos Origin stelt dat organisaties door beter inzicht in het aantal printers, kopieerapparaten en de documentstroom 10 tot 40 procent op de kosten kunnen besparen. Het dienstenbedrijf becijfert dat de organisaties op jaarbasis tussen de 1 en 3 procent van de omzet besteden aan printapparatuur.

De dienstverlener heeft inmiddels een eerste contract gesloten voor levering van de gezamenlijke werkplek- en printdienstverlening. De naam van die klant mag niet bekendgemaakt worden.

Demo
In het Executive Briefing Center (EBC) in de Utrechtse vestiging van de dienstverlener staat een proefopstelling van de gecombineerde dienstverlening van Atos Origin en Canon. 'Voornamelijk bestaande klanten maar ook geïnteresseerden komen één a twee keer per jaar bij ons om demo's bij te wonen om te zien hoe innovaties in een werkplekcontract te brengen zijn', zegt Atos Origin-woordvoerder Erica Prins tegen Computable.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3801496). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.