Managed hosting door True

Red Hat ondersteunt partners met Deal Registration

 

Red Hat,speler opensourceoplossingen kondigt vandaag de uitbreiding aan van zijn partnerprogramma. Alle Advanced en Premier Partners in België, Nederland en de rest van West-Europa kunnen gebruikmaken van Deal Registration. Daarnaast biedt het Red Hat Partner Center Portal EMEA-partners nog betere ondersteuning waardoor ze hun klanten hoogwaardige oplossingen en ondersteuning kunnen bieden.

Red Hat investeert voortdurend in het succes van zijn partners en deze nieuwe initiatieven bieden vele voordelen. Deal Registration stimuleert partners financieel als ze nieuwe business hebben gewonnen. Het Partner Center Portal helpt partners hun product- en marktkennis te vergroten.

Advanced en Premier partners krijgen tevens korting op producten die ze aanschaffen voor geregistreerde klanten. Deze korting fungeert als een erkenning en beloning voor het werk dat Red Hat partners verrichten om Red Hat subscriptions te verkopen.

‘De introductie van Deal Registration aan onze Advanced en Premier partners zorgt voor waardevolle financiële prikkels', aldus Petra Heinrich, vice president, Partners & Alliances, EMEA. ‘Het biedt onze partners een mooie kans om te promoveren naar de Advanced Partner status. Deal Registration brengt dan bovendien direct strategische en financiële voordelen.'

Het Red Hat Partner Center, een centrale online informatiebron, is vernieuwd om partners een geïntegreerde ervaring te bieden. Via het center hebben Red Hat partners toegang tot productinformatie, salestraining, marketingtools, geïntegreerd lead management en ondersteuning.

Dankzij deze nieuwe voordelen beschikken Red Hat partners over extra mogelijkheden om hun omzet en winst te verhogen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3760440). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.