Managed hosting door True

Actis benoemt Harm Overgoor tot channel manager

 

Actis, leverancier van kennis en oplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatie, heeft Harm Overgoor benoemd tot channel manager.

Overgoor zal resellers met name ondersteunen op het gebied van IP-telefonie. In het afgelopen jaar is het gebruik van IP-telefonie sterk gegroeid in Nederland en Actis verwacht dat deze groei zich versterkt zal doorzetten. Desondanks is het een relatief nieuw terrein voor veel resellers.

Algemeen directeur Jan Peter Kalksma: ‘IP-telefonie is sterk in opkomst, maar veel resellers missen nog de kennis en ervaring om optimaal in te kunnen spelen op deze ontwikkeling. Met de steun van Overgoor en zijn salesteam kunnen resellers een belangrijke voorsprong nemen in deze markt.’

Overgoor (1971) werkt sinds 2000 bij Actis als dealer manager voor het indirecte saleskanaal van de telecomhard- en software van EADS Telecom en Nortel Networks. Daarvoor was hij werkzaam bij OPG Groothandel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/375826). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.