Managed hosting door True

Cisco neemt Pari Networks over

 

Netwerkgigant Cisco neemt soortgenoot Pari Networks voor een onbekend bedrag over. Het bedrijf levert beveiligde producten voor netwerkconfiguratie en change management (nccm). Cisco integreert de technologie van Pari in zijn smart services portfolio.

Pari Networks heeft kantoren in het Californische Milpitas en in Hyderabad, India. De onderneming levert software en appliances die zwakheden in het netwerk herkennen en oplossen. Het biedt hiervoor beveiligde producten voor netwerkconfiguratie en change management. Pari kan verder worden ingezet voor compliancebeheer. Vooral grote bedrijven, service providers en telco's gebruiken deze netwerkproducten.

Cisco integreert de technologie in zijn smart services portfolio. De werknemers van Pari worden onderdeel van Cisco's Technical Services groep.

Pari Networks de eerste overname van Cisco in het jaar 2011. Cisco heeft de laatste decennia veel bedrijven overgenomen waardoor het actiever werd in diverse markten, zoals glasvezelnetwerken (Moto Group), netwerktechnologie voor smart grid-applicaties (ArchRock) en virtuele netwerkdiensten (LineSider). Sinds 2000 zijn tachtig bedrijven onderdeel van Cisco geworden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3757420). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.