Managed hosting door True

Brocade Alliance Partner Network (APN) vernieuwd

 

Brocade introduceert vandaag het vernieuwde Brocade Alliance Partner Network (APN) programma. Het programma biedt wereldwijde opleidingsmogelijkheden voor channelpartners ter ondersteuning van de verkoop van Brocade's Ethernet fabric-based technologieën.

Het vernieuwde programma bevat onder andere een certificering voor Virtualized Fabric specialisatie en het nieuwe Brocade Certified Ethernet Fabric Engineer certificaat (BCEFE). Deze certificering geeft partners de juiste kennis over het ontwerp, implementatie en het onderhoud van Ethernet fabric architecturen waaronder de VDX Data Center Switch van Brocade.

De Virtualized Fabric Specialisatie is een certificering voor partners met een diepe en zeer goede kennis van het design, de implementatie en het onderhoud van Ethernet fabric architecturen. Om deze specialisatie te behalen dienen partners te voldoen aan een aantal eisen, waaronder het hebben van een BCEFE gecertificeerd personeelslid. Net zoals met andere specialisaties van Brocade komen gekwalificeerde partners in aanmerking voor een aantal onderscheidende programmavoordelen. Deze verschillen variëren van pre-sales support tot toegang tot proof-of-concept labs.

Geleidelijk aan dragen deze voordelen bij aan het hebben van meerdere specialisaties en beloningen. Distributeurs en Elite-level reseller partners kunnen deze specialisaties ook gebruiken om deel te nemen aan de Brocade Value Incentive Programs (VIPs). Dit zijn pay-for-performance programma's, gericht op het belonen en erkennen van partners die investeren in uitbreiding van kennis en ervaring van hun organisatie.
Brocade heeft de BCEFE certificering mede ontwikkeld om in te kunnen spelen op de behoefte van partners die zich willen onderscheiden in een sterk concurrerende markt. Partners met het BCEFE certificaat ontvangen een uitgebreid pakket aan trainingen en opleidingen over Ethernet fabric gerelateerde onderwerpen, inclusief technologische theorie en concepten, Brocade VDX hardware, product functionaliteiten, installatie, configuratie, management en troubleshooting.

Deze nieuwe certificeringen - welke beschikbaar zijn voor alle Brocade Elite partners en eindgebruikers van Brocade - is een vereiste voor iedereen die zich wil toeleggen op de zogenaamde Virtualized Fabric Partner Specialisatie.
Brocade blijft investeren in opleidingsinitiatieven voor channelpartners om zo de beste trainings-, certificerings- en accreditatiemogelijkheden te bieden. Brocade herstructureert ook haar wereldwijde opleidingsaanbod. Om partners zo goed mogelijk te ondersteunen in het verkrijgen van uitgebreide netwerkkennis heeft Brocade ook haar Global Education aanbod aangepast.

Brocade heeft daarvoor een lijst van cursussen en specifieke leerprogramma's toegevoegd om partners te helpen snel hun kennis en ervaring uit te breiden op het gebied van convergentie, virtualisatie en Cloud technologie. Brocade Global Education classes sluiten hierbij aan op open standaard principes waarmee flexibiliteit en veelzijdigheid wordt geboden.'Als onderdeel van onze Brocade One strategie verbeteren we continu ons APN programma met Quality in Partnership elementen. Hiermee kunnen onze partners hun klanten beter ondersteunen bij de overstap naar gevirtualiseerde, voor de Cloud geoptimaliseerde netwerkomgevingen zonder angst voor vendor lock-in,' zegt Barbara Spicek, vice president Worldwide Channels bij Brocade. 'De toevoeging van de Virtualized Fabrics Partner Specialisatie en de BCEFE certificering biedt de theoretische en praktische kennis en de technische validatie die partners nodig hebben om op Ethernet fabric gebaseerde oplossingen succesvol in te zetten en te beheren.'

De toegenomen focus op private cloud omgevingen als een kritisch component van business optimalisatie benadrukt de rol van Application Delivery, wat gebruikt wordt voor effectief beheer en onderhoud van data traffic patronen. Om expertise bij partners te vergroten heeft Brocade naast de Virtualized Fabric Partner Specialisatie, een Application Delivery Partner Specialisatie toegevoegd voor partners met specifieke kennis van application load balancing en data traffic management technologie.

Het Brocade APN programma heeft vier afzonderlijke partnerniveaus: Distributor, Elite, Premier en Select. Alle niveaus hebben specifieke eisen en bieden op maat gemaakte voordelen. Het stelt partners in staat te profiteren van hun kennis van netwerkproducten en expertise op het gebied van oplossingen en support. Voor meer informatie over het Brocade APN programma, ga naar www.brocade.com/apn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3755498). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.