Managed hosting door True

Alcadis neemt distributiecontract Technicolor over

 

Alcadis IP Solutions distribueert al sinds 2001 de Speedtouch xDSL-modems van Alcatel. Deze modemlijn, die nu de naam Technicolor Gateway draagt, heeft in Nederland verreweg het grootste markaandeel. Technicolor heeft besloten dat Alcadis IP Solutions de juiste partner is om ISP's en Operators in de Benelux te gaan bedienen.

"We hebben jarenlang ervaring opgedaan onder de hoede van Alcatel hoe een complexe en constant veranderende Operator- en ISP-markt bediend moet worden", zegt Hans van Elsen, Technical Director bij Alcadis IP Solutions. "Ons team, bestaande uit pre-sales & support engineers en product coaches, is door de jaren heen gegroeid tot een onmisbare bron van kennis en ervaring op het gebied van netwerkarchitectuur waar regelmatig beroep op wordt gedaan. We zijn er nu klaar voor om het geheel op een hoger plan te trekken en operators als Ziggo, CAIW, Reggefiber en Tele2 te gaan bedienen. Je moet de Return on Investment (ROI) van de business case per klant begrijpen, diepgaande kennis van hun netwerken hebben en uiteraard de support kunnen leveren op de gateways. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld 'custom firmwares' schrijven en interop-testing doen op Automatic Configuration Server (ACS) of Voice platforms."

"We zijn erg enthousiast dat we met Alcadis IP Solutions een meerjarig contract hebben gesloten en lokaal toegevoegde waarde kunnen blijven bieden.", aldus Georges Laplanche, COO van Technicolor. "Alcadis heeft door de jaren heen bewezen een betrouwbare partner te zijn. Met de intensievering van dit partnership blijft de sterke positie van Technicolor gehandhaafd in een veranderend breedband-landschap."

"De gateways van Technicolor bieden ons de mogelijkheid om totaaloplossingen voor ISP's en kabel-operators te leveren. Met Technicolor hebben wij een leverancier met visie in huis.", aldus Maurice de Graaff, Sales Director Alcadis IP Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3753402). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.