Managed hosting door True

Allied Telesis tekent overeenkomst met IBM

 

Allied Telesis heeft een overeenkomst met IBM getekend voor de levering van wereldwijde ondersteunings- en onderhoudsdiensten voor het complete aanbod van producten en 'next- generation' oplossingen van Allied Telesis.

De klanten van Allied Telesis kunnen hierdoor 24 uur per dag, 365 dagen per jaar rekenen op een consistent hoog serviceniveau, variërend van telefonische ondersteuning tot ondersteuning op locatie.

Deze ontwikkeling is een reactie op de groeiende vraag van internationale ondernemingen naar consistent hoge serviceniveaus in alle delen van de wereld, evenals de behoefte van regionale bedrijven aan 24-uurs ondersteuning. Deze service zal naar verwachting ook extra toegevoegde waarde bieden voor de grootzakelijke klanten van Allied Telesis.

"Onze klanten zijn de afgelopen jaren overgestapt op een reeks van nieuwe producten van Allied Telesis met hoogwaardige functionaliteit. We hebben ons ontwikkeld van een leverancier van producten tot een solution provider, en klanten verwachten nu dan ook 24-uurs service en ondersteuning. De overeenkomst met IBM zal ons in staat stellen om in deze behoefte te voorzien", aldus Takayoshi Oshima, de ceo en president van de Allied Telesis Group.

De ondersteuning voorziet in de 24/7 beschikbaarheid van telefonische ondersteuning in alle specifieke talen, telefonische probleemoplossing (indien mogelijk) en ondersteuning op locatie. Het service level voor ondersteuning op locatie voorziet in een reactietijd tot vier uur.

Allied Telesis werkt sinds 2007 samen met IBM op het gebied van onderhoudsdiensten. De focus ligt daarbij op apparatuur voor de Internet Protocol Television (IPTV)-systemen van telecommunicatiebedrijven en netwerk service providers in alle delen van de wereld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3751446). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.