Managed hosting door True

Valentijnsactie Copaco en Western Digital

 

Bij Copaco Nederland kunnen resellers met hun Western Digital omzet sparen voor een gratis en persoonlijk chocolade telegram. Zo kunne ze hun geliefde met Valentijnsdag echt verrassen, aldus Copaco.

Van 17 januari tot en met 4 februari ontvangen klanten voor iedere € 50,00 gefactureerde omzet een letter. Vanaf 7 letters kan er al een chocolade telegram verstuurd worden, met een persoonlijke tekst. Zo kunnen klanten van Copaco hun geliefde verrassen met een eigen, persoonlijke boodschap.
Er kan ook doorgespaard worden voor telegrammen met 14, 21 of zelfs 28 letters. En per klant kunnen er tot 3 chocolade telegrammen verstuurd worden. Dat belooft een romantische Valentijn te worden, aldus Copaco.

Jeroen Zandink, Product Manager bij Copaco: ‘Met Valentijn heb je de ideale gelegenheid om je geliefde eens in het zonnetje te zetten, maar het wordt vaak vergeten, met name door ons mannen... Met deze actie zorgen wij er nu voor dat niemand vergeten wordt! '

Om mee te sparen voor het chocolade telegram dienen klanten zich wel in te schrijven. Dit kan via www.copaco.nl/valentijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3747665). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.