Managed hosting door True

SAP geeft meer inzicht in toekomst producten

 

Bedrijfssoftwareleverancier SAP geeft meer openheid over de toekomst van softwareproducten. De leverancier heeft een website opgezet waar gebruikers toegang kunnen krijgen tot informatie over de ontwikkeling van pakketten, de zogenoemde roadmap. De Vereniging van Nederlandstalige SAP-Gebruikers (VNSG) juicht de ontwikkeling toe. Directeur Rob van der Marck: 'Als een bedrijf fors investeert in SAP wil het weten hoe de toekomst van die oplossing eruit ziet.'

Volgens de VNSG-directeur was informatie over de productontwikkeling voorheen ook beschikbaar, maar heeft de leverancier die informatie nu beter gebundeld op een centrale plek. Gebruikers uit verschillende branches kunnen via de website informatie vinden over de functionele en technische ontwikkeling van bedrijfssoftware en de toekomstige richting (roadmap) die de leverancier met het product voor ogen heeft.

Er worden ook webcasts georganiseerd. Na inschrijving kunnen gebruikers via het web worden bijgepraat over bijvoorbeeld bedrijfsinformatiemanagament, identiteitsbeheer en Netweaver Foundation Components. Het gaat vaak om een toelichting op de roadmap.


Inspraak
De website biedt ook ruimte voor inspraak van gebruikers. Via een feedback-knop kunnen gebruikers ideeën spuien over de toekomstige ontwikkeling van de SAP-producten. Volgens Van der Marck is dat een mooie aanvulling op bestaande initiatieven voor inspraak van gebruikers op de productontwikkeling op de korte en middellange termijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3730951). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.