Managed hosting door True

RES Software tekent twaalf nieuwe partners op

 

RES Software heeft de afgelopen periode twaalf nieuwe partners toegevoegd aan zijn partnerbestand. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de toenemende vraag naar workspace management-oplossingen in de markt. Onder de partners bevinden zich zowel value added partners als fulfillment partners.

RES Software heeft zijn partnerkanaal uitgebreid met Nobel, IT-Value, Brain Force, Pecoma Business Technology, SLTN, Pluym ICT, Crystal ICT, Client ICT Groep, Computer SOS, ITSN en Agile Software. Deze partners gaan de oplossingen RES Workspace Manager en RES Automation Manager positioneren en verkopen. Vanwege hun geografische ligging en hun expertise in verschillende segmenten, waaronder het mkb-segment, zijn deze partners een ideale aanvulling op het bestaande partnerkanaal. 
 
RES Software heeft onlangs een rebranding ondergaan en zijn productaanbod aangepast. Dit helpt partners om de oplossingen van RES Software in de markt te zetten. De rebranding is onderdeel van de groeistrategie van de organisatie.

Jack Mansur, channel manager bij RES Software: 'Met onze trainingen zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden van onze partners op peil blijven, zodat zij hun klanten goed van dienst kunnen zijn. Sinds dit jaar werken we met twee channel managers in plaats van één om onze partners optimaal te ondersteunen. We zien het optekenen van deze partners als bevestiging van het succes van ons kanaalprogramma.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3727033). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.