Managed hosting door True

Joint venture Ctac en Prologys officieel van start

 

SAP-dienstverlener Ctac en logistiek specialist Prologys zijn officieel gestart met Ctac Warehouse Optimization Services. Dat is de naam voor de eerder aangekondigde joint venture tussen de ict-dienstverlener en logistiek specialist. De nieuwe onderneming richt zich op het optimaliseren van magazijnen en logistieke processen.

Oprichter van Prologys, Jaap van Neerven, wordt directeur van Ctac Warehouse Optimization. Neerven: 'Door onze ervaring in advisering over logistiek is het mogelijk om na één gesprek al te zien of we voor de klant een rendabele rol kunnen spelen bij het efficiënter maken van de magazijnprocessen.'

Binnen de joint venture levert Ctac kennis van SAP-bedrijfssoftware en het klantenbestand. Prologys BV heeft jarenlange ervaring in magazijnlogistiek doordat het bij organisaties betrokken is geweest bij het implementeren of optimaliseren van SAP Warehouse Management (WM).


App voor SAP VM
Ctac en Prologys starten met de ontwikkeling van een generieke applicatie waarmee SAP WM-gebruikers hun warehouse-processen kunnen optimaliseren. Die applicatie moet medio 2011 op de markt komen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3726786). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.