Managed hosting door True

Tech Data houdt op 27 januari zijn partnerevenement

 

Distributeur Tech Data organiseert zijn jaarlijkse Partner Event 2011 op donderdag 27 januari 2011 in de Home Boxx te Nieuwegein. Er is eerst een Infotainment beurs. De avond wordt afgesloten met een feest.

Tijdens het partnerevenement wordt de bezoeker geïnformeerd over producten en oplossingen. Ook kunnen belangrijke leveranciers binnen de sector worden bezocht en zijn er mooie prijzen te winnen. Tech Data heeft gespecialiseerde business units gecreëerd, waaronder TD Maverick (AV), Brightstar Europe (Telecom) en TD Azlan (Enterprise).

Met deze 'Collection of Specialists' levert de distributeur een combinatie van expertise in belangrijke nichemarkten. Ook kan de reseller gebruik maken van een aanbod aan voorraadbeheer, logistieke en financiële diensten. Het zijn niche-specialisten met de sterkte van een broadline-distributeur, aldus Tech Data. Tijdens het partnerevenement kunnen bezoekers uitgebreid kennismaken met deze 'Collection of Specialists'. 'Wij hebben de specialisten in huis en samen met de leverancier en de reseller werken wij aan een succesvolle samenwerking', aldus de distributeur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3724467). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.