Managed hosting door True

TCN ICT gaat verder als Next Level ICT

 

Ict-dienstverlener TCN ICT heeft zijn naam veranderd in Next Level ICT. Het gebruik van de naam TCN, bekend als projectontwikkelaar, zorgt voor verwarring in de markt. Bovendien is de projectontwikkelaar niet langer een van de aandeelhouders. De automatiseerder kwam drie jaar terug op eigen benen te staan en levert werkplekbeheerdiensten aan het midden- en kleinbedrijf, in het bijzonder aan huurders op bedrijvenparken.

TCN ICT, gevestigd in Utrecht met een twintigtal arbeidsplaatsen, is begonnen als de interne club voor kantoorautomatisering van TCN, maar ging ook externe klanten bedienen die met het vastgoedbedrijf zaken deden. Eerst onder de naam Trade-IT, later als TCN ICT. Er ontstond binnen TCN wel weer een eigen it-afdeling (The Smart team), maar dat team werd tijdens de economische crisis ontmanteld, waarbij TCN ICT de activiteiten overnam. Nu TCN niet meer als aandeelhouder optreedt, heeft de directie besloten om dat ook met de nieuwe naam Next Level ICT tot uiting te brengen.

Locaties waar Next Level ICT de kantoorautomatisering beheert zijn onder andere het TCN-Mediapark in Hilversum, Brandboxx Almere, bedrijventerrein Arnhems Buiten en kantoorverzamelgebouw de Oudlaen (met kantoren van onder meer Actiz, NVZ, VGN).

Raymond Lem en Martijn Cliteur zijn beiden directeur/partner. Overigens bestaat er naast Next Level ICT in Nederland een it-bedrijf met de naam ICT Nextlevel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3695043). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.