Managed hosting door True

Alcadis IP Solutions distribueert Netmania IT

 

Netmania en Alcadis IP Solutions hebben een distributieovereenkomst gesloten voor Netmania's ACSLite. Hiermee komt voor Nederlandse en Belgische isp's een autoconfiguration server (ACS) beschikbaar.

Netmania is een aanbieder van it-diensten en -oplossingen in het Verenigd Koninkrijk. ACSLite is een ACS-platform waarmee ook kleinere isp's modems op afstand kunnen managen en configureren. 'De veranderingen in de isp-markt in de afgelopen jaren hebben een scala aan nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Met Netmania's ACSLite-platform kunnen onze klanten de concurrentie een stap voor blijven', aldus Maurice de Graaff, commercial director van Alcadis IP Solutions.

Alcadis ervaart bij zijn klanten een steeds toenemende vraag naar een TR-069-platform voor kleine tot middelgrote isp's, volgens Hans van Elsen, technical director bij Alcadis IP Solutions. 'We hebben een aantal van onze klanten geholpen bij het bouwen van oplossingen, maar liepen telkens tegen grote investeringen aan. Toen we hoorden over Netmania's ACSLite-platform, realiseerden we ons dat het het perfecte ACS voor onze klanten is. ACSLite zorgt voor een hoge kwaliteit entry-level-oplossing tegen een kostprijs per CPE, waarbij de business case al uitgaat vanaf 3000 lijnen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3687386). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.