Managed hosting door True

Tweede Poolse partner voor Schouw Informatisering

 

Schouw Informatisering heeft in IT Vision een tweede partner gevonden voor de distributie van SI Foodware in Polen.

SI Foodware is een gestandaardiseerde add-on voor Microsoft Dynamics NAV, die speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie is ontwikkeld. De Poolse voedingsmiddelenmarkt is zo groot en divers dat het werven van een tweede partner in dit land wenselijk bleek om het product breed in de markt te kunnen zetten.

De internationale strategie van Schouw Informatisering is gericht op het binden van resellers die in staat zijn SI Foodware succesvol te kunnen verkopen binnen hun land. IT Vison uit de Poolse stad Krakiow is een Microsoft Gold Certified Partner die zich specialiseert in erp- en crm-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics. Met 150 implementaties sinds de oprichting in 2000 vormt IT Vision een aanvulling op het internationale partnerportfolio van Schouw Informatisering.

Schouw Informatisering blijft zijn partnerportfolio uitbreiden en zoekt nog geschikte partners voor het distribueren van SI Foodware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3686311). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.