Managed hosting door True

SAP speelt voor Sinterklaas met gratis software

 

Softwareleverancier SAP stelt bedrijfsapplicaties gratis beschikbaar. Daarmee speelt de leverancier naar eigen zeggen voor Sinterklaas. Het gaat om SAP Crystal Presentation (voorheen Xcelsius van Business Objects) dat normaal 160 euro kost. Daarnaast zijn er uitgeklede versies beschikbaar van SAP Business Objects Explorer en SAP Streamwork. De softwareleverancier wil met de proefversies en gratis software meer gebruikers kennis laten maken met de producten.

Woordvoerder Cees Kardolus: ‘We leveren gratis software, maar veel mensen weten dat niet. Dit leek ons een goed moment om de aandacht te vestigen op die pakketten.'

SAP Streamwork is een webdienst voor samenwerking, het delen van informatie en koppelen van informatie voor het nemen van besluiten. In de gratis versie is de hoeveelheid gegevens die gedeeld kan worden, beperkt.

SAP Business Objects Explorer is een zoekmachine voor databronnen van SAP en andere leveranciers. De informatie kan ook gedeeld worden met anderen belanghebbenden binnen de organisatie. Het pakket wordt dertig dagen gratis aangeboden.

Microsoft Office
SAP Crystal Presentation (voorheen Xcelsius van Business Objects), waarvoor normaal 160 euro moet worden betaald, is vanaf 1 december 2010 gratis beschikbaar. Volgens het bedrijf blijft die software voorlopig gratis. Het is software waarmee spreadsheets en gegevens op een aantrekkelijke manier kunnen worden gepresenteerd en via Flash, Adobe of Microsoft Office kunnen worden gedeeld. De software is beschikbaar via de website van de leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3686194). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.