Managed hosting door True

IGEA kiest weer voor Scholten Awater

 

IGEA gunt voor de tweede keer op rij de Europese aanbesteding voor de levering van standaard en zware desktops, standaard en zware laptops, thin cliënts en TFT monitoren, inclusief aanverwante dienstverlening, aan Scholten Awater.

Een aantal onderwijsinstellingen heeft in 2003 een platform opgericht genaamd 'Initiatief Groep Europese Aanbesteding' (IGEA) om samen computerapparatuur in te kopen.  IGEA moet de samenwerking op ict-gebied tussen de verschillende deelnemers bevorderen en daardoor inkoop- en efficiëntievoordelen realiseren. Vooralsnog beperkt de samenwerking zich tot de gezamenlijke inkoop van ict-apparatuur en het beheer van een eventuele raamovereenkomst. Om andere instellingen de mogelijkheid te bieden zich bij het IGEA-initiatief aan te sluiten, is besloten periodiek een Europese aanbesteding te initiëren. Een (wisselende) groep van instellingen voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie treedt samen op als initiator van de aanbesteding.

De deelnemende instellingen in de bewuste aanbesteding zijn het Drenthe College, ROC Nova College, ROC de Leijgraaf, Rijn IJssel, SORG, Onderwijs Groep Tilburg, Aeres Groep en ROC Arcus College. Deze deelnemers sluiten met ingang van 1 januari 2011 een exclusieve raamovereenkomst af met SA voor de levering van standaard en zware desktops, standaard en zware laptops, thin cliënts en tft monitoren, inclusief aanverwante dienstverlening. De looptijd van de overeenkomst is één jaar met een optie tot verlenging van vier maal zes maanden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3684948). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.