Managed hosting door True

Marc Cox leidt Cisco Commercial & Small Business

 

Cisco heeft Marc Cox benoemd tot directeur Commercial & Small Business. Hij wordt verantwoordelijk voor middelgrote bedrijven van 100 tot 1500 medewerkers en kleine bedrijven tot 100 medewerkers. Hij volgt hiermee Rob de Wildt op, die nu directeur Public Sector is bij Cisco.

Marc Cox heeft ruim twintig jaar ervaring in de verkoop van it-producten en -diensten. Hiervoor was hij werkzaam als directeur Sales, Marketing en Business Management bij Ingram Micro. Hier richtte hij zich vooral op partnermanagement, een rol die hij ook binnen Cisco zal vervullen.

"Cisco loopt voorop als bij nieuwe ontwikkelingen. Het bedrijf heeft een sterke eigen strategie en dat spreekt me zeer aan. In mijn vorige functies heb ik geregeld contact gehad met het bedrijf en daaruit bleek dat partners een centrale rol spelen in het bereiken en bedienen van eindgebruikers. Deze combinatie van techniek en een partnergerichte benadering past heel goed bij mij", zegt Cox.

Coks Stoffer, algemeen directeur Cisco Nederland: "Intensieve samenwerking met onze partners vormt de basis voor het gezamenlijk benutten van kansen in de markt. Zeker binnen de mkb-markt is het groeipotentieel groot. Met Cox halen we een ervaren kracht in huis, die zowel de markt als de technologie goed kent. We hebben gezien dat het ict-gebruik door ondernemers in de afgelopen jaren sterk is toegenomen. Een belangrijk aspect hierbij is het continu en efficiënt in verbinding staan met klanten en toeleveranciers. Onze verwachting is dat deze ontwikkeling zich in de komende jaren voortzet en dat het gebruik en de inzet van ict significant zullen blijven groeien."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3683444). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Marc, succes en gezellig dat je nu bij Cisco zit

Succes Marc met deze nieuwe uitdaging

Hi Marc,

Een hele verandering..sterkte en veel plezier bij zo'n mooi bedrijf! Tot gauw ziens!
Groeten
Nanno
Business opportunity school

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.