Managed hosting door True

Dell tourt met technologiebedrijven langs mkb

 

Dell wil het midden- en kleinbedrijf (mkb) helpen om grip te krijgen op zijn it-infrastructuur. Op de haltes van zijn 'Solutions for Success'-tour toont Dell oplossingen voor vier van de belangrijkste it-pijnpunten van het mkb: netwerkbeveiliging, systeembeheer, virtualisatie en opslagconsolidatie.

Bezoekers van de tour kunnen met elkaar netwerken en Dell-partners raadplegen, waaronder Intel, Microsoft, VMware, EMC, Juniper, Trend Micro en Kensington. De deelnemers worden verwelkomd door Mabel van den Dungen, die ook de keynote verzorgt.

'Het mkb moet vechten met een mix van applicaties, besturingssystemen, serveromgevingen, opslagsystemen, etc.', legt Edward van der Jagt uit, sales director SMB Benelux bij Dell. 'Eufemistisch praat men graag van een organische groei. Feitelijk lijkt het vaak eerder op een woekering. Dit is vooral een nachtmerrie voor het systeembeheer, maar het heeft bijvoorbeeld ook ernstige gevolgen voor de veiligheid. Op onze tour laten wij oplossingen hiervoor zien, die op maat zijn gemaakt voor het mkb. Ook met de juiste aanpak bij virtualisatie en opslagconsolidatie, die wij voorstellen op de tour, kunnen mkb´ers gemakkelijker verder.'

De Dell system management-oplossingen en Kace-appliances stellen volgens de Texaanse leverancier het mkb in staat om een heterogeen netwerk van servers, opslagsystemen en desktops centraal te beheren. Om de veiligheid van hun netwerk te waarborgen en de aangesloten systemen en bestanden te beschermen tegen een steeds groeiend aantal bedreigingen kan men gebruik maken van speciale veiligheidsoplossingen van Dell. Deze werken actief en reactief op meerdere lagen van de it-infrastructuur en bieden bescherming tegen de nieuwste vormen van bedreigingen.

Met de oplossingen voor virtualisatie en opslagconsolidatie richt de fabrikant zich vooral op de creatie van een efficiëntere infrastructuur. Met de opslagoplossingen worden mkb´ers de groeiende datahoeveelheden de baas en winnen zij aan flexibiliteit door systemen, die eenvoudig meegroeien met hun behoeftes, aldus de leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3682775). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.