Managed hosting door True

Acer komt begin 2011 met Windows 7- en Android-tablets

 

Acer komt begin 2011 met zijn nieuwe Windows 7- en Android-tablets. Het gaat om 7 inch en 10,1 inch tablets die geschikt zijn voor WiFi- en 3G-netwerken.

Acer brengt zijn twee nieuwe Android-tablets (waarvan eentje waarschijnlijk met Google Chrome OS) en een Windows 7-tablet begin 2011 op de markt. Deze nemen het onder andere op tegen de Apple iPad, de Samsung Galaxy Tab en tablets van Dell en HP. Het gaat om 7 inch en 10,1 inch tablets die geschikt zijn voor WiFi- en 3G-netwerken.

De tablets hebben voor en achter een 1,3 megapixel HD-camera. De Android-tablets ondersteunen Flash 10.1. De Windows 7-tablet heeft een AMD-processor en kan op een dockingstation geplaatst worden, waardoor hij op kantoor te gebruiken is.

Volgens onderzoeksbureau Strategy Analytics heeft is het wereldwijde marktaandeel van de Apple iPad 95,5 in de tablet-markt. Naar verwachting zullen Android-tablets hier marktaandeel van gaan afsnoepen. Ook verwachten sommige analisten dat tablets de markt van notebooks en netbooks gaan kannabaliseren.

Acer liet verder een 4,8 inch smartphone zien die eigenschappen heeft van een tablet. Ook introduceerde de fabrikant de dual-screen Iconia-notebook, het Alive digital content-platform en de Clear.fi-thuisnetwerkoplossing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3672553). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.