Managed hosting door True

Schneider Electric haalt precisiekoeling binnen

 

Schneider Electric heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van Uniflair, een leverancier van oplossingen voor precisiekoeling en modulaire vloeren voor datacenters en telecommunicatie-applicaties.

Uniflair verkoopt in Europa en is goed vertegenwoordigd in nieuwe economieën, met name in India en China. Wereldwijd heeft Uniflair ongeveer vijfhonderd medewerkers, en de verwachte omzet voor dit jaar bedraagt 80 miljoen euro. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten in Italië, India en China.

Met Uniflair krijgt Schneider Electric de beschikking over een compleet productportfolio dat de in-row koeltechnologieën en de onlangs aangekondigde EcoBreeze van Schneider Electric aanvult. EcoBreeze is een datacenteroplossing voor buitenluchtkoeling. Met de overname kan Schneider Electric zijn productportfolio verder uitbreiden. Opdrachtgevers krijgen toegang tot een bredere keus aan koelingsoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3666703). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.