Managed hosting door True

Microsoft en Quest houden virtualisatiecampagne

 

Quest Software en Microsoft zijn een gezamenlijke campagne op het gebied van desktopvirtualisatie gestart.

Tot 1 juli van 2011 kunnen organisaties met forse kortingen een volledig functionele bundel aanschaffen. Deze bestaat uit een abonnement op de Microsoft VDI Standard Suite en jaarlicenties voor Quest vWorkspace Enterprise, dat virtueel desktopbeheer en desktop delivery biedt voor vdi, terminal server/session host- en App-V-implementaties.

Door de actie kunnen klanten met een Microsoft Core CAL- of Enterprise CAL-suite met Software Assurance via een Enterprise- of Select-overeenkomst laagdrempelig kennismaken met het platform. Ook opleidingsinstituten komen voor de kortingen in aanmerking. De combinatie functioneert als één geheel, biedt klanten de keuze welke desktoparchitectuur ze willen gebruiken voor hun application delivery en vereenvoudigt het beheer.

De bundelcampagne is in lijn met het initiatief Quest Software & Microsoft - A Winning Partnership. Veel organisaties overwegen over te stappen op Windows 7 en evalueren de mogelijkheden om desktops beschikbaar te stellen aan werknemers. Desktopvirtualisatie bidt eenvoudig beheer, kostenverlaging en ‘het nieuwe werken'. Quest is ervan overtuigd dat deze claims waargemaakt kunnen worden voor organisaties van elke omvang, en besloot daarom met Microsoft de actie te starten.

"We weten allemaal dat het economisch lastige tijden zijn en elk dubbeltje moet worden omgedraaid", zegt Werner van Unen, country manager van Quest Software. "En we weten ook dat desktopvirtualisatie veel besparingen kan opleveren. Met deze handreiking komen we de markt tegemoet om een investering te doen die ze anders wellicht zouden uitstellen om de verkeerde redenen. Tegelijkertijd onderstrepen we hiermee onze hechte band met Microsoft op technologisch en commercieel niveau."
Robert Bakker, product solutions manager management & virtualization bij Microsoft, beaamt dit. Hij stelt dat het initiatief klanten en partners moet attenderen op de keuze die ze hebben aangaande desktopvirtualisatie. "Desktopvirtualisatie is geen bulkoplossing. We brengen dit samen naar de markt, omdat het een volledig platform biedt waarmee de klant de vrijheid heeft om per profiel een ander ‘delivery model' te kiezen en zo de gebruikerservaring te optimaliseren voor elke werknemer. Al het beheer verloopt gecentraliseerd en deze keuzevrijheid gaat dus niet ten koste van de eenvoud van het beheer."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3666241). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.