Managed hosting door True

Apple iPad 2 in april 2011?

 

De laatste reeks geruchten wijst op de komst van een nieuwe Apple iPad in het voorjaar van 2011, schrijft het Belgische Data News.

De belangrijkste bron voor de geruchten is een analist van investeringsbank Gleacher & Company, die door het Amerikaanse Computerworld wordt geciteerd. Die analist volgt de redenering dat Apple zijn vernieuwingscyclus van één jaar zal aanhouden. April zou volgens hem een goed moment zijn. In diezelfde periode wordt trouwens ook verwacht dat Apple een iPhone op de markt brengt die op cdma-technologie (de Amerikaanse tegenhanger van gsm) werkt. Volgens de analist moeten beide introducties helpen om de typische seizoensdip van het voorjaar bij Apple wat recht te trekken.

Die nieuwe iPad zou erg vergelijkbaar zijn met de bestaande, maar met toevoeging van twee camera's, één vooraan, één achteraan. Ook de iPhone 4 heeft die camera's al gekregen. Op het gebied van opslagruimte verwacht de analist weinig nieuws, hoewel andere geruchten net het tegendeel beweren. Nu zijn er iPads te koop met flashgeheugen van 16, 32 of 64 GB.

De enige die daarover echte uitsluitsel kan geven, is Apple zelf. Dus tot het zover is, zullen de geruchten blijven rondgonzen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3664660). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.