Managed hosting door True

Cegeka schakelt versnelling hoger in Nederland

 

It-dienstenbedrijf Cegeka ziet heel wat ruimte op de outsourcingmarkt. Ook in Nederland, zo meldt het Belgische Data News.

Vanaf 2011 zal de Nederlandse Cegeka-dochter DataBalk ook onder de Cegeka-vlag varen. Bovendien komt er - naast het bestaande Cegeka Nederland en Cegeka België - ook een nieuwe entiteit Cegeka Outsourcing. Dat zal zich specifiek richten op outsourcingdiensten in België en Nederland.

De nadruk ligt op het middensegment. Cegeka stelt dat het "de infrastructuur heeft van een grote speler en de klantgerichtheid van een kleine dienstverlener". Het hoopt daarmee het wantrouwen van klanten tegenover outsourcing weg te nemen.

Cegeka Outsourcing krijgt Paul Cornelisse aan het hoofd. Die was de voorbije 5 jaar managing director van de Nederlandse vestiging van outsourcingconsultant Equaterra. Voordien werkte hij in verschillende verkoop- en directiefunctie bij onder meer PTT Post en Siemens.

De software- en infrastructuurdiensten blijven bij het 'gewone' Cegeka. Het bedrijf draaide in 2009 een omzet van 136,8 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3661236). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.