Managed hosting door True

Tech Data distribueert Philips lcd-touchscreens

 

Tech Data voert al enige tijd de Philips digital signage-monitoren en zal nu ook de overige touch-producten gaan distribueren. Hiervoor sluit het bedrijf een overeenkomst met PresTop.

PresTop is producent van informatiezuilen, touchscreens, touchcomputers en touchtafels die worden verkocht onder de naam PresTop of als oem-product via gespecialiseerde dealers en distributeurs. De lijn van large display touchscreens, multi-usertouchscreens en touchtafels is in samenwerking met Philips opgezet en de producten zijn voorzien van de professionele schermen van Philips. Resellers kunnen voor ondersteuning bij de verkoop van deze touchscreens terecht bij PresTop en Tech Data voor marketing- en salestools.

PresTop is al bijna 20 jaar actief in de ontwikkeling, verhuur en verkoop van producten waar touchscreens in verwerkt zijn. Het bedrijf heeft ook een verhuurpool van touchscreens en informatiezuilen. Voor onder andere Philips produceert PresTop de large display touchscreens in de maten 32, 42, 52 en 65 inch. Naast deze producten zijn tevens chassis- en panelmount-schermen verkrijgbaar in de maten 12, 15, 19, 22, 32, 42, 52 en 65 inch, touchcomputers in de maten 15, 19 en 22 inch en informatiezuilen.
Deze touchscreens worden via diverse distributeurs verkocht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3660840). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Mooi werk Alexander! Goed te zien dat deze producten nu klaar zijn voor een bredere introductie in de markt.

Gr Henk de Vente

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.