Managed hosting door True

Inter Access en Bowstreet sluiten overeenkomst

 

IT-dienstverlener Inter Access heeft een overeenkomst gesloten met softwareleverancier Bowstreet, waarbij Inter Access de Portlet Factory-software van Bowstreet aan klanten gaat leveren.

Bowstreet biedt met Portlet Factory verschillende tools en technologieën voor het creëren, aanpassen, onderhouden en inzetten van portlets. Portlets zijn op maat gemaakte weergaven binnen een portal, waarin data, content en processen worden ontsloten vanuit bestaande bedrijfsapplicaties. Het ontwikkelen van deze portlets is van oudsher een kostbare en tijdrovende activiteit geweest, omdat complexe J2EE-code ontwikkeld moest worden om verschillende databronnen met elkaar te verbinden. Daarnaast willen bedrijven hun portals kunnen aanpassen aan individuele interne en externe gebruikers. Bowstreet Portlet Factory versnelt deze processen doordat portlets als dynamische J2EE-applicaties worden ontwikkeld. Deze zijn aanpasbaar aan veranderende omstandigheden. Daarnaast zijn ze inzetbaar als losstaande webapplicaties, webservices of portlets zonder dat extra codering, duplicatie of versioning nodig is.

‘Portlet Factory past binnen het Inter Access-aanbod, dat varieert van front-end-software als IBM WebSphere Portal tot back-end-oplossingen als Domino, Oracle, SAP en DB2,’ zegt Evert Bonting van Inter Access. ‘Met Portlet Factory bieden we onze klanten een snelle en efficiënte manier om optimaal te profiteren van de ontsluiting van data uit hun bedrijfssystemen naar gebruikersvriendelijke portals.’

Jeffrey Seifert, alliance director bij Bowstreet, is enthousiast over de samenwerking met Inter Access. ‘Door deze samenwerking kan Bowstreet profiteren van het brede netwerk en de brede kennis van Inter Access bij het betreden van de Nederlandse markt. Het portfolio en de marktexpertise van Inter Access sluiten naadloos aan bij ons portfolio van geavanceerde oplossingen voor het snel en effectief ontsluiten van data uit tal van bedrijfssystemen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/365989). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.