Managed hosting door True

IS en Macaw verlengen samenwerking

 

Macaw, een Nederlandse it-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft zijn co-locatiecontract bij IS voor drie jaar verlengd. Het betreft een volledige set-up voor Macaw Application Services die al sinds 2005 is ondergebracht bij IS. Daarnaast beheert IS het vpn van de Macaw-organisatie die via glasvezelverbindingen de kantoorlocaties verbindt met het datacenter van IS.

Macaw beschikt over een 'private suite' waarin onder andere alle servers staan die worden gebruikt voor de hosting van websites van klanten. De suite is door IS voorzien van alle vereiste faciliteiten, zodat Macaw zich kan richten op het ontwikkelen, beheren en hosten van applicaties. Door zijn servers onder te brengen bij IS heeft Macaw aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren, aldus Michiel Leij, solution center manager application services: 'De ruimte die we bij IS huren, is relatief klein. Maar alles er omheen is geregeld, daar hebben we geen omkijken naar. Het zelf inrichten, beheren en onderhouden van zo'n ruimte met vergelijkbare garanties op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid zou onevenredig hoge kosten met zich meebrengen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3657965). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.