Managed hosting door True

Brocade introduceert ethernet fabric-oplossingen

 

Netwerk- en storageleverancier Brocade brengt ethernet fabric switching-oplossingen op de markt. De nieuwe oplossingen zijn ontwikkeld voor gevirtualiseerde en cloud-geoptimaliseerde datacenters.

De Brocade VDX 6720 Data Center switches zijn een nieuwe productfamilie van 10 gigabit ethernet (GbE) switches die layer 2 ethernet networking veranderen, aldus de leverancier. De producten verdrijven de behoefte aan Spanning Tree Protocol (STP), waarbij de access en aggregatienetwerklayers worden samengevoegd, zodat er een plat multipath netwerk ontstaat dat ideaal is voor virtuele omgevingen. Dit biedt virtual machines (VM) meer mobiliteit, het verhoogt het netwerkgebruik, creëert flexibelere netwerken en vereenvoudigt het beheer van de grote omgevingen, aldus de leverancier.

De zijn beschikbaar in één of twee rack unit (1U of 2U) form factors. Ze leveren poortdensiteit en bieden de mogelijkheid om van 16 naar 60 poorten te schalen via het pay-as-you-grow Port of Demand (POD)-model. De switches bieden 10 gigabits per seconde (Gbps) wire-speed performance van poort naar poort, met een latency van 600 nanoseconden (ns). De switches zijn gebaseerd op een lage latency, lossless, 10 Gbps Data Center Bridging (DCB) en kunnen op elk type data- en storageverkeer draaien, waaronder ip, iscsi, nas en fibre channel over ethernet (FCoE). De VDX beschermt de bestaande investering van klanten doordat het de huidige server, hypervisor en storagekeuzes ondersteunt, aldus de leverancier.

De switches beschikken over Virtual Cluster Switching (VCS)-technologie. Deze technologie is in juni 2010 aangekondigd. VCS transformeert datacenternetwerken met behulp van technologische innovaties, geoptimaliseerd voor gevirtualiseerde en cloudomgevingen, aldus Brocade.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3657817). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.