Managed hosting door True

Rechter verklaart MySapply BV failliet

 

Failliet

MySapply BV uit Goedereede, handelend onder de naam MySapply Consultancy BV, is 9 november 2010 door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. MySapply BV detacheerde SAP-consultants bij opdrachtgevers. De stichting MySapply, een community van 350 freelance SAP-consultants blijft voortbestaan.

Oprichter van MySapply BV, Erwin Dekker, vertelt dat zijn bedrijf door de economische situatie het hoofd niet boven water kon houden, omdat door de crisis de vraag naar adviesdiensten terugviel.

Dekker benadrukt dat de stichting MySapply, een community van 350 freelance-SAP consultants, blijft voortbestaan. De website van de MySapply-gemeenschap bestaat uit een kennisbank, weblog en nieuwspagina. De website is eigendom van de stichting MySapply. Die stichting heeft tot doel om de individuele positie van SAP-consultants te bevorderen. Freelancers kunnen via de community systeemtoegang krijgen om kennis op peil te houden of de eigen ontwikkelingen en oplossingen in te richten en aan klanten te demonstreren.

SAP Freelance Markt Monitor
Stichting MySapply is onder andere bekend van de SAP Freelance Markt Monitor. Via deze tweemaandelijkse online enquête wil de online SAP community inzicht creëren in de marktsituatie voor freelance SAP-consultants. De online community MySapply houdt de ontwikkeling van de vraag naar freelance SAP-consultants bij via een online enquête. De Monitor laat de beschikbaarheid van freelance SAP-consultants zien door de de bezettingsgraad van SAP-consultants op projecten te meten en geeft inzicht in de ontwikkeling van de tarieven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3657539). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.